Flyt ind i nutiden

Boligerne i Ceres Byen er bygget og indrettet, så der er en bolig til alle … uanset om du er ung studerende, en del af en nyetableret børnefamilie, urban single eller senior.

Ceres Hus er et moderne, energirigtigt byggeri, som forener fortiden med fremtiden i en nutid, hvor kultur, natur og miljø går hånd i hånd.

Boligerne opføres i energiklasse 2015 og lever derfor op til alle de skrappeste energikrav og ønsker om komfort, man kan have til en moderne bolig.

Ceres Hus står klar til indflytning den 1. juli 2017, når blodbøgen springer ud.

Kompromisløse lejligheder

Alle lejligheder markeret med CeresPremium™ er udstyret med bl.a. unoform køkken og den kogende vandhane Quooker og vola armaturer i badeværelserne. Se materialebeskrivelse for mere information.

Ceres Hus er boliger for mennesker, der mener, at både naturen og kulturen er afgørende forudsætninger for livskvalitet og trivsel

På den ene side er det en menneskeret at kunne gå, løbe og cykle ad Brabrandstien langs åen, eller slappe af og grille i den smukke, gamle Cereshave, mens solen går ned. På den anden side er det afgørende at bo i gåafstand fra byens museer, spillesteder, teatre, biografer og cafeer. Med andre ord: Ceres Hus er din mulighed for at komme til at bo lige der, hvor byens kultur- og naturakser mødes.