Ceres Hus i Ceres ByenNår du bor i bydelen, bliver du en del af et mangfoldigt område. Sammen med 2.000 “nye naboer” i Ceres Byen er du med til at skabe en levende bydel for alle, der vil nyde en unik stemning og et urbant miljø med den bedst tænkelige beliggenhed.

Visionær brygmester med grønne fingre

Ceres Bryggeriet blev grundlagt i 1856 af den visionære industrimand og brygmester M.C. Lottrup. Virksomheden er opkaldt efter den romerske gudinde for korn og frugtbarhed Ceres. Bryggeriet stoppede produktionen i Aarhus i november 2008. Siden er den bynære industrigrund blevet omdannet til en levende bydel med 1100 boliger, eget supermarked, butiks- og kontorarealer samt 42.500 m2 moderne uddannelsesfaciliteter.

Den dag i dag har byen Aarhus meget at takke den gamle brygmester M.C. Lottrup for. Lottrup anlagde ikke bare bryggeriet Ceres og udviklede det til en moderne industrivirksomhed. Han var også visionær nok til at anlægge et smukt og eksotisk parkanlæg med træer, sjældne planter, stisystemer og en lille te-pavillon.

Den grønne oase blev i midlertidigt anlagt som statussymbol, der skulle skabe respekt om virksomheden og fungere som en markering af bryggeriets succes. Derfor har der været adgang forbudt for byens borgere i Cereshaven i mere end 150 år. Siden er parken blevet åbnet, og i dag er den både hjertet og den grønne lunge i hele Ceres Byen.

Kontakt Nybolig for
at komme på interesseliste

Nybolig Aarhus City
Telefon: +45 86 12 33 44 – E-Mail: 8000@nybolig.dk

Plads til mennesker ... og biler

Alle, der har prøvet at bo i 8000 C, ved, at parkering kan være en kilde til daglig frustration. I Ceres Byen er der tænkt på det hele. Der er tænkt på, hvordan du skal parkere, og hvordan dine gæster skal kunne komme af med deres bil.

Med 1270 p-pladser er der plads til alle i den store, underjordiske p-kælder. Det top-moderne parkeringsanlæg er indrettet med tydelig skiltning og logiske farvekoder, så man aldrig kommer i tvivl om, hvor man befinder sig.

P-pladserne kan enten lejes på timebasis eller via et fast abonnement. Et antal pladser er desuden reserveret dem, der ønsker at eje deres egen p-plads, så de altid kan køre lige til døren.